Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Elder Scrolls: Skyrim, Modern Warfare 3 czy Battlefield 3? A może klawiatura?

konrad132

The Elder Scrolls: Skyrim, Modern Warfare 3 czy Battlefield 3?   

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. The Elder Scrolls: Skyrim, Modern Warfare 3 czy Battlefield 3?

• Skyrim
      17
    • MW3
      4
    • BF3
      8
    • Klawiatura
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The Elder Scrolls: Skyrim, Modern Warfare 3 czy Battlefield 3? Może klawiatura? Bo stara mi się już wysłużyła etc. Zaznaczcie w ankiecie i uzasadnijcie:)

Opublikowano

SKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ta gra ma w sobie coś :)

1318619221-U184261.png

| Nikt |

Opublikowano

Skyrima najbardziej się opłaca, BF3 i MW3 szybko się nudzą w singlu.

Skyrim starczy ci na dłuuuuuugo.

Opublikowano

MW3 -

Atuty, bronie ,lvle fajna grafika, super misje i to ... coś?W singlu ciekawe misje, bronie i nowoczesnoći że się tak wyrażę.Można grać całe nawet lata w multika w zimie z herbatką ;)

Skyrim - Zbugowany, dźwięki jak z metina (gdy się ukłujesz) i same bugi... jak już pisałem.Musisz się odwracać żeby usłyszeć kogoś.

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano
Skyrim - Zbugowany, dźwięki jak z metina (gdy się ukłujesz) i same bugi... jak już pisałem.Musisz się odwracać żeby usłyszeć kogoś.

Co do tego dźwięku to tak jest lepiej -,-

Reszta to pierdzielenie.

; )

Opublikowano

Ogólnie klawiatura do najdroższych częsci komputera nie należy.. Wg. mnie spokojnie mógłbys kupić klawiaturkę + skyrim, bo jeżeli stać Cię na Skyrima to i na klawiaturę też :D

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Gość malutki688
Opublikowano

bf bo ma multi zajebiste:P

zalezy tylko czy na maxa pojdzie:P

Opublikowano

Bierz BF albo Skyrima, mam bf ale jakoś po wbiciu 41 mi się znudził :D narazie gram w WOI (od perfect worlda).

W ankiecie wybrałem Skyrima

@up na maxa wcale nie musi grać ja grałem na lowie teraz na średnich i jest dobrze:)

fs.png

Opublikowano

Zależy kto co lubi. Ja gustuję w ,,strzelankach" , więc Battlefield 3 :D

bf bo ma multi zajebiste:P

zalezy tylko czy na maxa pojdzie:P

Ja tam grałem w BFBC2 na najniższych detalach, aż wyraźnie było widać części ściany. Wiedziałem gdzie strzelać aby dana część budynku się zapadła :D Ale i tak miałem niesamowitą frajdę.. :P

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...